SOKONGAN DAN SEMANGAT AKU

Friday, 9 September 2011

Segment Jom Tukar Link Dengan C'Ayob

Sebenarnya agak segan nak join cz tak berapa pandai sangat nak link-link ni, apapun just try, mana tau ia nya bakal membantu. (pertama kali join benda-benda begini) :-)
Segmen sebegini sangat baik untuk kita join... tema nya saling mambantu.
Kalau blogger senior dan dah establish menghulurkan tangan untuk membantu, mengapa kita yang masih hijau dalam alam blogging ni nak lepas kan peluang yang terbentang depan mata. Harus lah di cuba!

Katakan Saja!: Belum mampu untuk bantu sesiapa dalam aspek ni...hehehehe...

2 comments:

  1. Terima kasih....tak ape...belajar kan..Rajin-rajinlah update blog ye!..aku ingat blog ini rosyam nor punya

    ReplyDelete
  2. Yop: Thanks 4 the comment..emmm memang tengah belajar. On this while memang agak rajin update blog almaklum la masih baru..hehehehe...kenapa ingat rosyam nor punya? emmmm malu la..hehehehe...anyway, once again, thanks!

    ReplyDelete