SOKONGAN DAN SEMANGAT AKU

Wednesday, 21 September 2011

Fida "Berhijrah"!

Assalamualaikum...Salam buat semua...
Entri ni ada sikit-sikit kutukan dan sindiran! (jangan ada yang marah ya) :-)

Rasa nak tumpang semangkuk bercerita pasal si retis (istilah baru ke ni? sebab mejoriti blogger guna istilah ni), Si Fida tu!
before, dia tak ada lah Top sangat wpun pernah menang pertandingan Dato'CT Cari Bintang dulu... Muka ada iras Dato'Ct pun bukan tiket untuk Fida meletup...apapun kira ok la, suam-suam kuku..ada orang kenal!
Hari ni banyak sangat blogger2 yang menulis pasal Fida ni (alaaaa pasal gambar yang free Hair tu la)..teruk jugak dia kena kutuk!
Asal nya wanita ayu then "berhijrah"sebab dapat balak "hencem tak terkata". Bahagia sangat, Mamat tu siap boleh mengaku playboy, jadi rebutan wanita...Bertuah la kau Fida! Retis oh retis!(gambar tengah tu la yang meletup sekarang!)
Tak apa la Fida, bila semua orang cakap pasal kau, makna nya kau popular lah untuk dua tiga hari ni....
Mesti Si Mamat tu bangga sebab mampu membantu Fida jadi lebih popular. rasanya macam jadi "sejarah" pulak "Fida popular sebab dapat "balak" tak hensem dan perangai "balak" pulak entah apa-apa!" (sapa kata mamat tak hensem ? dia siap mengaku lagi yang dia tu playboy! hahahaha....)
Boleh bagi alasan "TER upload"...lucu! Memang "entah apa-apa"!
Tak perlu lah rasanya nak tulis "statement" si Mamat tu, baca blog yang dah paparkan! boleh baca macam-macam alasan.
Aku pun malas nak mengulas panjang. Bagi aku dengan ada nya Mamat yang cukup "sempurna" di mata Fida ni so Fida ambil keputusan untuk "berhijrah"...mungkin pas ni pakaian lebih ketat, tambahkan gedik secukup rasa dan rambut kasi warna sikit dengan gaya berombak ala-ala rambut legenda Hollywood Madonna!emmmmm mesti mamat makin sayang! hahahaha...

Katakan saja!: Fida-Fida....kesian kau!

No comments:

Post a Comment