SOKONGAN DAN SEMANGAT AKU

Sunday, 11 September 2011

Saling Membantu....Terima Kasih.

Assalamualaikum..Salam buat semua..

Entri ni sebenarnya aku nak buat sedikit penghargaan buat sahabat aku yang lebih dulu berjinak-jinak dengan alam blogging ni dan,
Seorang lagi bekas pelajar aku yang rasa nya ada pengetahuan yang lebih mendalam berbanding aku dalam alam blogging ni.
Mereka berdua ni kira nya banyak membantu dan menyokong aku dalam memeriahkan aktiviti alam maya ni.
Dalam kebanyakkan entri, aku selalu menyatakan bahawa aku ni "pendatang baru" (ya la baru beberapa bulan menceburinya)... Dengan sokongan dan tunjuk ajar yang diberikan oleh teman-teman, menjadikan aku lebih bersemangat untuk menghasilkan karya-karya yang boleh membawa manfaat untuk mereka yang membaca nya.
Jadi entri ni (macam segmen terjah yang dilakukan oleh ramai blogger) aku cuba-cuba la juga..Ini adalah terjemahan kepada penghargaan aku kepada mereka berdua ni...
so click la ya kat "cover" blog mereka yang aku pastekan kat entri ni..

Blog Rakan seperjuangan ku. Hari-hari kat sekolah cakap pasal blog...rakan-rakan lain, kalau dengar kami bersembang, mesti menyampuk kata...cakap pasal blog la tuhhhh...terutamanya cikgu sariza..."za...buat la blog jugakkkk..hahahaha..

Ni one of my Good student masa zaman dia sekolah dulu..Tahun 2006 rasa nya..betul kan sya?

Bagi aku, dalam apa jua perkara yang kita lakukan, sokongan dari mereka yang seangkatan adalah antara motivasi terbaik yang mampu menyerlahkan kekuatan diri yang sememangnya ada dalam diri masing-masing cuma kadang-kadang ianya tersembunyi tanpa diterokai.

Katakan saja!: Ilmu kalau dikongsi akan terus bercambah dan bertambah dengan lebih banyak serta pantas..tak gitu?

6 comments:

  1. terima kasih cikgu man..terharu rasanya...huk2...

    ReplyDelete
  2. sy p0n blOgger baru gk..mntak tnjukajar =)

    ReplyDelete
  3. Nora: sama-sama, kita saling membantu apa yang kita tahu..

    ReplyDelete
  4. Cik aYuse: Tak pe, perlahan-lahan belajar..saya pun banyak benda lagi yang tak ariff dalam berblogging ni....better late than never! kan?

    ReplyDelete
  5. Hehehehe... Sapa pung baru jugak... :D

    ReplyDelete