SOKONGAN DAN SEMANGAT AKU

Friday, 30 September 2011

Header Baru! Suntikan Untuk Lebih Segar:-)


Assalamualaikum....

Baru lepas layan Drama Hebat "Tahajjud Cinta"...anak-anak pun dah tidur so boleh lah update sikit blog ni.
Tetiba rasa rajin nak mencuba buat Header baru....
Ya lah dah hampir 6 bulan bergiat dengan aktiviti berblogging ni, rasa nya kena lah ada sikit perubahan...penulisan dan cerita selalu berubah so header pun berubah la juga.
Percubaan untuk memberikan wajah baru pada blog ni...Biar nampak segar sikit? so..ada nampak kesegaran ke? atau makin layu? huhuhuhu......
By the way, entri yang dihidangkan tu sebenarnya jauh lebih penting dari Header atau elemen-elemen lain yang cantik dan canggih manggih, namun tak salah kalau buat yang terbaik untuk ke dua-dua nya. (bergantung kepada kemahiran dan kebolehan sendiri
Tak gitu?
Ok....jumpa lagi di entri yang lain...

Katakan saja!: masih belajar dan akan terus belajar.

No comments:

Post a Comment