SOKONGAN DAN SEMANGAT AKU

Saturday, 17 September 2011

Amboi-Amboi-Amboi

Assalamualaikum...
Entri kategori "lawak Petang" (lucu keeeee????) 
Kalau tanya dia kenapa berpenampilan macam ni, pasti dia akan jawab.."Orang bayar aku beribu-ribu, KAU ADOOOO? "emmmm betul la tu...amboi-amboi-amboi!

Sebelum ni aku tak pernah tulis kisah mana-mana celebriti popular yang memungkinkan boleh menerbitkan rasa marah kepada mana-mana pihak kecuali sedikit tentang "jejaka terhangat" masa kini, si Mat Sabu! 
Entri ni pun bukan lah berniat nak menulis kisah celebriti ni, cuma terjumpa pic ni kat blog rakan blogger (Anif Abdullah):-Click kat sini!! kalau nak baca entri yang ada gambar ni!  
Aniff, Sorry kerana mencuri gambar ni hehehehe...

Teringat statement maut "Selamat Tinggal Dunia ......" yang terhembur keluar dari mulut hebat celebriti ini sedikit masa dulu...dan gambar ni (tak sure la sebelum atau selepas statement tu keluar) kira nya melucukan..
Tak kira lah gambar ni di ambil semasa shooting atau bila, once kita ucap selamat tinggal maka tinggalkan lah! kan?
Apapun bukan lah berniat untuk memalukan beliau, lagipun aku bukan sapa-sapa untuk bergaduh dengan "bintang besar" ni...cuma sebagai pembaca, penonton dan pemerhati, kadang-kadang rasa pelik! itu saja....

Katakan saja:! ketawa terbahak-bahak tengok orang tak malu bergaduh dan disaksikan ribuan penonton....cerdik ke tu? hahahahahaa...senak perut!

No comments:

Post a Comment