SOKONGAN DAN SEMANGAT AKU

Sunday, 18 September 2011

Kisah "Orang Minyak" Kelakar lah pulak..hahahaha..!

Sumber : Kosmo dan Mingguan Malaysia
Assalamualaikum.....
Bukan lah nak mengulas berita yang dah telah menjadi "head Line" beberapa Akhbar Utama hari ni, tapi just nak share rasa pelik bersulamkan lucu!....
Kesian orang minyak ni, kena tangkap dan dimalukan....
Kenapa nak jadi orang minyak harus berbogel! 
Seperkara lagi, kalau masa zaman cerita Tan Sri P-Ramlee, orang minyak mesti hitam legam, tapi kali ni agak putih...tak sempat nak sapu minyak hitam gamaknya...!
Ghairah sangat nak pi mengacau orang.....! siap bersilat lagi malam-malam buta depan rumah orang...dengan keadaan berbogel...kalah aksi "tiger show" kat pub-pub macam dalam TV tu..!
Apapun tak sangka orang minyak pun tau malu..hahahaha...tengok gambar tu, tetap tutup "anu" dia dengan tangan! hahahahaha...(nasib baik warga asing)
Kenapa la masih ramai lagi yang nak mengamalkan ilmu hitam...nama pun dah "ilmu hitam"! Hitam lah segala-galanya..

Katakan saja!: terlalu banyak kisah berlaku, kadang-kadang yang pelik dan menakutkan pun boleh jadi kisah lucu, tengok lah cerita-cerita hantu buatan Malaysia, walaupun cerita hantu tetap nak dijadikan komedi! emmmm no comment!

2 comments:

  1. JOM LIKE GAMBAR SAYA BANYAK-BANYAK...

    FIRST :
    LIKE DYA IMA CLOSET https://www.facebook.com/profile.php?id=100002803412103

    SECOND :
    LIKE GAMBAR SAYA https://www.facebook.com/photo.php?fbid=114315978671849&set=a.110485729054874.10236.100002803412103&type=1&theater

    ReplyDelete
  2. dlu byk cite sram.tp skrg byk seram komedi..hntu dh dipermain2kan.haha!!

    ReplyDelete