SOKONGAN DAN SEMANGAT AKU

Sunday, 2 October 2011

Sisih! Sisih! Sisih!...Harap Jangan Ada Yang Tersisih!

Assalamualaikum…
Salah satu dari budaya 5 S yang mesti di lakukan ialah sisih! So hari ni kami warga kerja di bahagian kita orang sisih segalanya…Pakai long slave dan Tie, Pakai baju kurung segala…namun kerja nya…..menyisih kan barang-barang yang kononnya tidak boleh disimpan lagi….. kiranya ala-ala gotong royong perdana lah kiranya....suka! suka! kami sukaaaa sesangat!!!!!
Sayang ke,,,,, suka ke,,,, nak guna lagi ke,,,,,..semua kena sisih!
By the way….gembira kan diri..sisih apa yang disuruh dengan harapan diri ini tidak tersisih….
Mungkin ada yang tak faham! Aku sendiri pun tak faham..malas nak faham…!!!!!!!!!!....

Katakan saja: jangan banyak komen..syyyyyyyyyyy…sisih je!!

No comments:

Post a Comment