SOKONGAN DAN SEMANGAT AKU

Saturday, 1 October 2011

Buat Apa Saja Asalkan Tidur!

Assalamualaikum...Salam Larut Malam Untuk Semua...

Berjaya tidur kan ke tiga-tiga anakanda ku...satu kelegaan!
Di antara mereka bertiga, yang puteri sorang ni lah yang paling susah sekali nak tidur...
Setiap malam! nak plak time-time mama dia orang outstation cam sekarang!
Mulut dah la tak berenti nak bercerita, kejap nak susu, kejap nak berak, kejap nak tengok vcd....dan macam-macam.....aduh!
Puteri ku yang sangat gemar kalau bab-bab berposing ni..walaupun time untuk tido!

Tadi masa tengah dok mengulit yang paling kecil tu...si puteri sempat beri syarat...."kalau papa nak adik ain (walaupun dah ada adik, dia tetap membahasa kan dirinya adik...) tido, papa kena ambik gambar dulu...gambar ngan Affan!"...itu syarat yang mudah! aku terus ambik hphone dan terus rakam kan gambar-gambar mereka berdua....
Nasib baik dia tunaikan janji....kalau tidak entah apa lagi yang mampu aku buat untuk pastikan mereka ni tidur...

Selesai je tu , buat susu dan sekarang aku berjaya! hahahaha....boleh jadi entri ni! terus update :-)

Katakan saja!: penat namun sangat gembira bila bersama mereka.

2 comments:

  1. Hahaha..budak budak time nak tido memang susah..nasib baik pandai jaga budak..anyway thanks singgah blog saya..just drop by to say helo.. :)

    ReplyDelete
  2. Ernie: emmm begitu lah...that for dropping by...nanti saya jenguk blog awak lagi looking 4 new enrty and follow as well :-)

    ReplyDelete