SOKONGAN DAN SEMANGAT AKU

Monday, 3 October 2011

Menterjemahkan Kekejian Seni!

Assalamualaikum....
Tak nak tulis panjang lebar, just nak share gambar ni yang aku dapatkan/jumpa dari akhbar Kosmo hari ni...
Layak tak kalau aku letak tajuk seperti di atas? (by the way, seni tu tak pernah keji tapi orang yang menterjemahkan itu lah yang sebenar-benarnya keji)
Orang yang melukis, kena lukis dan lukisan..semua nya hodoh belaka!

Harap nya kat Bumi kita ni tak ada lah aktiviti seni lukis yang sebegini keji...."Acara Melukis Pada Badan" dan tentulah badan orang yang nak kena lukis tu telanjang bulat!(sedap lah orang yang melukis tu...) eeeee...dasyat betul! Mungkin kat Mexico sana dah tak ada kertas lukisan gamaknya... Tak tau lah pada kaca mata orang lain (yang mungkin terlebih seni nya), pada aku, the best word to say...KEJI!!

Katakan saja!: macam-macam..kononnya canggih, tapi aneh!

No comments:

Post a Comment