SOKONGAN DAN SEMANGAT AKU

Thursday, 6 October 2011

Jauh nya datang....

Assalamualaikum....Salam buat semua.
Jangan sentap ya...entri ni kira nya ala-ala "bangga" tak kena tempat la kira nya...

Lepas je update entri pertama tadi, tetiba aku tengok :-


hahahaha....ada pelawat dari jauh datang menjeguk ke blog ku.!!!!. Mungkin fenomena ni sangat biasa untuk blogger lain, tapi pada aku jarang berlaku. Tak tau la kot-kot ada kawan aku yang ada kat Jerman sana.....(rasanya tak ada sesiapa yang aku kenal kat sana) :-(
Kalau orang Jerman, faham ke dia bahasa melayu, nak pulak penulisan yang tunggang-langgang ni..hahaha..."ada aku kesah!" yang penting......antarabangsa! grand! cau...

Katakan saja!: bertelur sebiji riuh sekampung, kalau penyu plak, riuh sepantai....hahahaha...

3 comments:

  1. kih3..sukanya dia....follow sini..slmt berkenalan..:)

    ReplyDelete
  2. Fad : Thanks..nanti saya pasti kunjungi awak juga and also follow :-) saling menyokong.

    ReplyDelete
  3. hehe org German tuu..mana tau kot dia blaja BM..hehe

    ReplyDelete