SOKONGAN DAN SEMANGAT AKU

Monday, 17 October 2011

Betul ke Ni?


Assalamualaikum… Selamat Pagi semua :-)

Awal-awal pagi ni, memandangkan tak banyak benda yang nak diselesaikan urgently so boleh lah belek-belek status kat FB. Terkejut jugak bila jumpa artikel ni kat status one of my friend.
Ye ke ni?


Tak dinafikan tidur nyenyak adalah antara nikmat yang seharusnya dikecapi oleh semua orang. Namun begitu, ramai juga di antara kita yang saban malam tidak dapat tidur nyenyak atas sebab-sebab yang tersendiri.
Selain dari tidak tidur nyenyak, ramai sangat yang mengamalkan amalan tidur lewat. Kalau buat kerja-kerja yang penting tu kira ok lah, tapi nowadays ramai yang tidur lewat sebab melepak lama-lama kat kedai kopi, "bermesyuarat" tanpa ada agenda, so kalau dah kusyuk tu, menjelang pagi pun tak sedar!
Emmmm…betul la tak sihat…
Kalau nak panjang umur, lepas ni lepas makan malam terus tido ! hahahaha….

Katakan saja :! Gara-gara berblogging pun kadang-kadang terlajak sampai ke lewat malam :-) pun begitu, kalau hujung minggu bantai tidur sampai tengahari...sihat ke tu?

No comments:

Post a Comment