SOKONGAN DAN SEMANGAT AKU

Tuesday, 23 August 2011

Lagi Majlis Berbuka Puasa, Berbeza kali ni!


Assalamualaikum...
Entri ni just sebagai catatan memori aktiviti harian…Memandangkan semalam (22 Ogos 2011/Isnin) berbuka kat luar ngan kawan-kawan, so harus lah ianya dijadikan entri blog ni…hehehehe (harap nya tidak membosankan kalian yang membaca ya…J )
Sesekali berbuka puasa kat luar ni best jugak sebenarnya, nak pulak kalau berpeluang berbuka puasa kat hotel mewah bersama rakan-rakan yang sealiran.
Macam semalam, dapat undangan berbuka puasa di La Meridien Hotel Kuala Lumpur. Undangan ni datangnya dari Kekanda dan sahabat ku Dato’Ruhaidini Abd.Kadir. Majlis berbuka puasa dengan boss nya YBM Dato’ Seri  Ismail Sabri Yaacob.  Majlis tersebut sebenarnya anjuran Myipo untuk meraikan anak-anak yatim dan artis-artis veteran.
Sebenarnya berbuka puasa kat Hotel (buffet) ni sangat berbaloi untuk mereka yang makan banyak (ada tangki besar la kira nya)…
Macam aku ni, makan sepinggan nasi dan segelas air, terus dah kenyang. Kira nya dah boleh dok terlentang.
Nasib baik baik la berbuka puasa di Hotel hari  ni percuma..hahahaha…
Kalau bayar sendiri, tentu sekali makan se maksima mungkin sampai kaunter buffet tu di tutup ! Kuang-kuang-kuang !........
Biasanya enrti orang lain kalau bercakap pasal makan kat hotel, mesti  disertakan dengan gambar-gambar juadah best-best yang ada kat hotel tu , tapi aku lebih suka untuk attach gambar aku dan orang-orang yang memeriahkan majlis ni tu. (puasa-puasa ni tak larat nak upload gambar makanan….Dugaan !)

Katakan saja ! Memang seronok dapat jemputan makan percuma ni, nak plak kat hotel ! Mereka yang berkenaan, kalau nak gambar-gambar ni, boleh download kat sini la ya.. 
Gambar sekitar majlis:-
Ni gambar masa dah nak balik dah..dah kenyang pun masa ni!

Kami antara tetamu yang awal sampai...maklum la dari Bentong.

Sementara tetamu belum ramai..Kami "posing" dulu apa yang patut.


Dramatis Erry Putra. Aku and Geng2 Maybank KLCC

Kami bersama Kak Eton (antara artis yang diraikan dalam majlis ini)

Emmmm....Kelass member aku ni...Ingat Bodyguard Menteri! Rupa nya cikgu Fadil.

Bergambar kenangan bersama Kekanda yang sangat baik hati. Dato" Ruhaidini Abd Kadir.

Kami and Geng2 Maybank KLCC bersama Pengacara Majlis yang kelakar gila...Roslan!

Wow...Nice gambar ni...Bersama Kak Eton (ada entri khas) aku tulis tentang kak Eton.
Geng Meja Paling Kecoh!

No comments:

Post a Comment