SOKONGAN DAN SEMANGAT AKU

Sunday, 6 November 2011

Wajah Riang Wajah-Wajah Kesayangan

Assalamualaikum.... dan salam buat semua.
Memandangkan Raya Haji tahun ni tak balik kampung dan tak ada agenda ke mana-mana cuma beraya kat rumah kakak aku kat Lurah Bilut je..so tak ada apa-apa persediaan yang dibuat, baju raya anak-anak pun pakai baju masa raya aidilfitri hari tu..huhuhu..kesian mereka.
Bukan nak citer tentang raya pun, just nak rakamkan rasa syukur, walaupun tak balik kampung, namun anak-anak tetap gembira dengan sambutan raya kami yang sangat sederhana. Ya lah budak-budak, dia tahu apa, selagi tak ada benda yang menyakitkan dan membuatkan dia tidak selesa, so mereka tetap gembira. And this entri just nak abadikan wajah-wajah riang gembira anak-anak ku tercinta di hari raya Aidil Adha 2011.
Sentiasa berdoa agar kasih sayang dan kecintaan yang kami semai ini utuh hingga ke hujung nyawa dan bertemu semula di syurga....Amin...

8 comments:

  1. olololo... kiut2 je muka diorang semua ek?.. hehehe...

    ReplyDelete
  2. Gary: Thanks :-) nanti i visit u.

    ReplyDelete
  3. salam aidiladha....nanti kalu jale marilah ghumoh rayo....cbg kewat, tmn puspa jaya

    ReplyDelete
  4. Dzulagil: Thanks..:-) dah tua-tua ni comel lagi ke? hehehe..

    ReplyDelete
  5. Azam: Cbg kewat..emmm dekat dah ngan kg kawe..InsyaAllah...:-)

    ReplyDelete
  6. xpe,
    lihat anak tu ibarat lihat wajah 30 thun dlu...
    :)

    ReplyDelete
  7. amin,.semoga mereka jadi anak2 yang soleh dan solehah,.:)

    ReplyDelete