SOKONGAN DAN SEMANGAT AKU

Friday, 11 November 2011

Dah Setahun Rupa nya Putera Ke 3 Ku

Assalamualaikum...dan salam sejahtera buat semua.
Hari ni tarikh yang sangat cantik 11.11.11 dan hari ni juga merupakan hari jadi anakanda ku yang ke 3 , Imanputra Affan. (DOB : 11.11.10)
"Selamat berulang tahun sayang"!
Papa sentiasa doa kan agar Affan akan menjadi anak yang soleh dan beroleh keberuntungan dalam kehidupan di dunia dan akhirat. Tiga hari lagi birthday kakak Ain (Ainputri Humairrah) pulak/ 14.11. yang ke 4 Tahun.
Hari pertama: Imanputra Affan, beberapa minit selepas dilahirkan di KBMC Kota Bharu Kelantan.
Semasa berumur 7 Bulan
Beberapa bulan yang lepas- Bersama Abg Adi dan Kakak Ain sebelum tidur :-)

Gambar Terbaru.


Katakan saja: bahagia tengok anak-anak membesar depan mata...semoga mereka semua dilindungi Allah dari sebarang musibah dan bakal menjalani kehidupan dengan baik di bawah rahmat yang maha Esa.

4 comments:

  1. Haih kejap je kan anak cikgu dah 3 orang. Semua comel comel :)

    Semoga semua dapat balas jasa cikgu InsyaAllah :)

    ReplyDelete
  2. happy birthday.. jauh le.. dekat2 leh uncle bg hadiah...

    ReplyDelete
  3. Ziema: emmmm masa berlalu terlalu pantas. Comel macam ayah dia kan? hahaha...(perasan sikit)..emmmm anak murid cikgu ni plak bila lagi nak ehem-ehem ? Jangan lupa jemput, berkelapangan pasti cikgu datang. Yap semua bapa didunia ni mendoakan yang baik-baik saja untuk anak-anak :-)

    ReplyDelete
  4. Thanks alot uncle Zaid...bagi doa yang baik-baik dah cukup bermakna :-) once again Thanks Zaid.

    ReplyDelete