SOKONGAN DAN SEMANGAT AKU

Thursday, 10 November 2011

Artis Malaysia (Muslim) Ke Ni? emmm Hebat bangat!

Assalamualaikum.....
Tak nak tulis panjang-panjang, just nak share akan kehebatan tahap melampau artis Malaysia masa kini. Minah ni dah berlakun berapa filem dan berapa drama ya? Pernah ke menang apa-apa anugerah? Emmmm tak kisah lah, yang penting dia rasa dia hebat....Lepas ni mesti keluar statement " saya jual bakat bukan jual rupa ataupun fizikal saya"...hahahaha...lucu! Dan gambar ni memang bukti bahawa dia ni memang jual "bakat" ! Kelasss kau!
hahaha..sangat murahan, kena eksploitasi oleh indon!
Katakan saja!: minat hiburan sejak dulu, tapi sangat menyampah dengan orang-orang yang mencemarkan industri hiburan itu sendiri! Kalau nak jual "selain dari bakat" jangan gunakan seni sebagai alasan sebab kesenian itu bukan suatu kekejian!

1 comment:

  1. uhuhu..btul3x sgt tu. macam ni ke seni tanah air kita :( hmmm..sedihnya...

    ReplyDelete