SOKONGAN DAN SEMANGAT AKU

Monday, 14 November 2011

MasyaAllah...Terlupa!

Assalamualaikum dan salam buat semua.
My Girl...Ainputri Humairrah...Selamat Berulang Tahun! Kasih sayang papa tiada sempadan..

Semalam seharian aku tak jenguk blog ni, walaupun hari minggu tapi ada beberapa benda yang perlu diselesaikan, termasuk pi tolong wife aku gotong royong bilik darjah dia (dia guru kelas). Gara-gara 5S, hari minggu pun turun padang. Hari ini plak SPM exam bermula. Awal pagi tadi ramai juga lagi student yang datang jumpa untuk bersalam..(minta restu la kiranya)...:-)
Petang tadi dalam pukul 6.30 petang baru teringat, hari ni 14 November! Ya...birthday anak gadis kesayangan ku....Ainputri Humairrah! Ulang tahun ke 4 tahun.
So sorry sayang, papa dan mama terlupa (mama dia lagi la, berkursus sepanjang minggu ni....kesian isteri ku tercinta, penat sangat nampak nya...nak buat macam mana, dah tugas)
Buat anakanda papa tersayang, Ain (anak ku yang ke 2).....Selamat berulang tahun sayang. maaf sangat-sangat cz terlupa...esok sure papa belikan kek dan juga hadiah!...
Kekangan masa dan kerja-kerja beberapa hari ni, jangan kata nak update blog, birthday anak pun sampai terlupa! Ish-ish-ish.....

Katakan saja!: nasib baik baru empat tahun..kalau empat belas tahun pasti muncung dan merajuk sampai dua-tiga hari..huhuhu....papa minta maaf ya sayang!

5 comments:

  1. loor...hari tu ada sebut kan...kat bilik guru...kito ore pon x igt..klu igt boleh tolong igt key..tu la kuat dok gunting nagndok nepek label kuat dooh...sapa x ingat!! haha

    ReplyDelete
  2. Hahahaha...meme la, 5s punya pasal..ni, intan suruh tempah kek carrot :-) esok kita deal deh..!

    ReplyDelete
  3. iyalah man nih... esok jgn menggunting dah ye...!

    ReplyDelete
  4. Hepi birthday Ain comel. cepat2 papa belikan hadiah :)

    ReplyDelete
  5. Ziema: Thanks alot :-) dah beli dah hadiahnya.

    ReplyDelete